Hjerteklikk inngår et spennende sammarbeid med Picturewall

Hjerteklikk inngår et spennende samarbeid med Picturewall.

Picturewall er et nytt konsept for bruk av digitale bilder. De tilbyr sitt eget produkt “fotoalbum på veggen” og ble av Dagbladet Søndag kåret til en av tingene de har stor tro på for 2011. Kort fortalt så kan du på picturewall.no på en enkel måte laste opp bildene dine og få tilbake en serie på 10, 20 eller 30 bilder i formatene 13×13 cm. eller 26×26 cm. Bildene behandles manuelt, det tas tøffe utsnitt innenfor et kvadratisk format og bildene trykkes med høyeste kvalitet direkte på 3 mm. tykke PVC-plater. Hvert bilde på sin egen plate.

Pakken med bilder, avstandsmal, festemiddel (ingen hull i veggen!) kommer hjem til dere innen 14 dager fra bestilling. Det beste av alt er at monteringen er utrolig fleksibel, superenkel og rask. Rekorden hittil er 15 min. fra kunden hentet pakken på posten til 10 bilder var montert på kjøkkenveggen! Det ligger mange skussmål og eksempler fra fornøyde kunder på Picturewalls Facebookside www.facebook.com/picturewall

Picturewall tilbyr også trykk på aluminium og akryl i opp til ca. 2×3 meter størrelse på forespørsel. Hva med favorittbildet fra den store dagen i storformat på aluminium, som gir et veldig tøft uttrykk, eller akryl som gir fantastisk dybde og farge? Besøk picturewall.no for inspirasjon!

Ingrid Julia Austeng-Dahlen Fant endelig en kul måte å vise frem bryllupsbildene på! Fått mange komentarer på hvor stilig det er.”

 

http://www.picturewall.no

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu